Badkarsblandare

En viktig detalj i badrummet är faktiskt badrumsblandaren. Blandaren gör faktiskt stor skillnad och det är viktigt att den passar in och ihop med stilen i badrummet. Här kommer du få lite tips på hur du ska tänka när du ska välja en badrumsblandare samt olika stilar, typer och material du kan välja mellan. Här kan du se och köpa badkarsblandare i från kända tillverkare.

Typ av blandare:

Beroende på hur ditt badrum ser ut och vilken känsla du vill förmedla ska du välja blandare efter det. Ett modernt badrum skall ha en modern, stilren och snygg badkarsblandare medan ett klassiskt badrum kräver en klassisk blandare. Badkarsblandaren gör verkligen stor skillnad i badrummet och bara ett byte av den kan lyfta badrummet otroligt mycket.

Utseende som utstrålar lyx:

Om du redan har ett klassiskt badrum med ett badkar med tassar till exempel så är en badkarsblandare i mässing ett självklart val. Det som är så underbart med mässing är att det får en patinerad yta. Mässing åldras väldigt fint och får en fin yta som skiftar lite i färg. Till skillnad från blandare i stål eller kromade blandare utstrålar en klassisk blandare i mässing både elegans men även lyx. Kombinera gärna badkarsblandaren med en tvättställsblandare i samma stil från samma tillverkare.

Modern och minimalistisk:

Om du å andra sidan har ett badrum som är modernt och stilrent så är valet av badkarsblandare självklart! Det du ska välja då är en stilren och enkel badkarsblandare som är minimalistisk. På webben hittar du många olika tillverkare som erbjuder snygga och moderna blandare till både badkar och handfat.

 

/badkar-tass.jpg